Tudnivalók a regisztrációhoz

A regisztráció történhet:

- egyénileg a Regisztráció menüpontban található online regisztrációs felület kitöltésével és a regisztráció elküldésével. Sikeres online regisztráció esetén a rendszer a jelentkezésről automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre.

- csoportosan a Csoportos regisztráció menüpontban letölthető excel táblázat beküldésével a vandorgyules@oee.hu címre. Az excel fájl elküldése mellett a kitöltött táblázatot ki kell nyomtatni, és a költségviselő aláírásával beszkennelve vagy postai úton a 1021 Bp. Budakeszi út 91. címre szintén be kell küldeni. A jelentkezés beérkezéséről visszaigazolást küldünk a feltüntetett kapcsolattartó részére.

Az Év Erdésze 2019. versenyre történő regisztráció egy időben zajlik a Vándorgyűlés regisztrációjával. Amennyiben a versenyen is részt kíván venni kérjük, töltse ki az erre vonatkozó adatokat is.

Jelentkezési határidő: 2019. május 10.

Kérjük az adatlapok pontos és hiánytalan kitöltését!

Vándorgyűlés részvételi kategóriák és díjak

A szállás minőségétől függően három részvételi díj kategóriára lehet jelentkezni:

- 1. kategória: *** kategóriás elhelyezés (jellemzően szálloda)

- 2. kategória: ** elhelyezés (jellemzően panzió, kollégium)

- 3. kategória: szállás és reggeli nélkül, a jelentkező maga oldja meg a szállását.

A részvételi díj tartalmazza:

- ünnepi, terepi és kulturális programok költségei (1., 2., 3. kategória)

- szállás (reggelivel) 1 éjszakára: június 21. (csak 1. és 2. kategória)

- étkezés június 21. vacsora, június 22. ebéd (1.,2., 3. kategória.)

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- a rendezvény helyszínére való oda- és visszautazás költségeit

- az utazási biztosítás költségét

- az étkezéseknél a röviditalt

- 3. kategóriában a szállást és reggelit

 

A részvételi díjak az ÁFA-t (27%) tartalmazzák. A részvételi díjról az OEE számlát állít ki.

Vándorgyűlés részvételi díj:

Vándorgyűlés részvételi kategória

 

Részvételi díj (bruttó)

(Csak vándorgyűlés)

Szállás 1. kategória

(***)

50.000 Ft/fő

Szállás 2. kategória

(Kollégium)

40.000 Ft/fő

Szállás nélkül

35.000 Ft/fő


Év Erdésze Verseny 2019. részvételi kategóriák és díjak

 Két részvételi díj kategóriára lehet jelentkezni:

- 1. kategória: * kategóriás elhelyezés (jellemzően kollégium, erdei iskola)

- 2. kategória: szállás és reggeli nélkül, a jelentkező maga oldja meg a szállását.

 

Év Erdésze 2019. verseny részvételi díj:

Év Erdésze verseny 2019. részvételi kategória:

Versenyző (bruttó)

Szállással

40.000 Ft/fő

Szállás nélkül

35.000 Ft/fő

 

Év Erdésze verseny 2019. részvételi kategória:

     Kísérő (bruttó)  

Szállással

20.000 Ft/fő

Szállás nélkül

15.000 Ft/fő

 

A Versenyző számára a vándorgyűlés részvételi díjából 25%-os kedvezményt biztosítunk.

Az "Év Erdésze verseny 2019." résztvevői 2. kategóriás szálláson (kollégium, erdei iskola) lesznek elszállásolva Lengyelen, közvetlenül a Vándorgyűlés helyszíne mellett. Kérjük, a vándorgyűlés regisztrációjakor ennek megfelelő részvételi kategória kiválasztását.

 

A részvételi díj befizetése

A részvételi díj befizetése a rendezvényen való részvétel feltétele.

A résztvevők a rendezvény előtt küldött számla alapján átutalással fizethetik meg a részvételi díjat. Az átutalás az Országos Erdészeti Egyesület K&H Banknál vezetett 10200830-32310126-00000000 számú számlájára történik. A közlemény rovatban fel kell tüntetni: „150. Vándorgyűlés” és a fizetés alapjául szolgáló számla számát. Pl. „150 Vándorgyűlés 2019/00001/Ft”

 

Szállás

Szállást az 1. és 2. kategóriák tartalmaznak.

A szállások Szekszárdon, Bonyhádon, Dombóváron szállodákban, panziókban és kollégiumokban lesznek, jellemzően 2-4 ágyas szobákban.

A szállás árak a reggelit tartalmazzák.

Az egyes kategóriájú szállások korlátozott számban állnak rendelkezésre. A szállások beosztását a választott kategóriát és a csoportos utazás szempontjait figyelembe véve a szervezők végzik. Az egyes kategóriákat jelentkezési sorrendben töltik fel. Ha egy kategória betelt, előfordulhat, hogy a jelentkező a választottnál alacsonyabb kategóriájú szállásra kerül. Ebben az esetben csak a tényleges szállás kategóriának megfelelő alacsonyabb részvételi díjat kell fizetni.

A szállás beosztásról, a szállás megközelítési lehetőségeiről a rendezvény előtt a szervezők visszajelzést küldenek.

A szállások elfoglalása 2019. június 21-án a helyszíni regisztrációt követően lehetséges. A szállások elhagyása 2019. június 22-én reggeli után történik.

 

A rendezvény központi helyszíne Lengyel, Apponyi kastélypark. A szállásokról június 21-án buszok viszik Lengyelre a résztvevőket. Június 22-én reggeli után mindenki a saját gépkocsijával érkezik Lengyelre, ahonnan késő ebéd után, a program végén indul haza.

 

Terepi programok

A Gyulaj Zrt. Tolna megyébe invitálja Önöket, ahol elsősorban Tamási, Gyulaj, Kisszékely, Bikács, Nagydorog, Hőgyész, Lengyel környékén mutatják be a kulturális és természeti értékeket, a szakmai látnivalókat. Az egyes terepi programok házigazdái a Gyulaj Zrt. mellett a Duna-Dráva Nemzeti Park.

Egy-egy terepi program többnyire maximum 45 fő résztvevőt fogad, de előfordulnak ettől kisebb és nagyobb kapacitású programok is.

A 4-es és 5-ös terepi program korábban, 8 óra 30 perckor indul.

A terepi programok beosztását a regisztráció során fontossági sorrendben megjelöltek alapján a szervezők végzik. Az egyes programokat jelentkezési sorrendben töltik fel. Ha egy program betelt, a jelentkezőt a második, illetve ennek betelése esetén, a harmadik helyen megjelölt programra osztják be.

A terepi programok beosztásáról a rendezvény előtt a szervezők visszajelzést küldenek.

 

Lemondási feltételek

A regisztrációt követően a rendezvényen való részvétel a következő feltételekkel mondható le:

  • 2019. május 31-ig (a számla kiállításáig) a részvétel lemondása díjmentes. A szervezőket a vandorgyules@oee.hu címen írásban kell értesíteni.
  • 2019. május 31-től 2019. június 15-ig történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehet lemondani a jelentkezést. A szervezőket a vandorgyules@oee.hu címen írásban kell értesíteni. Már befizetett díj esetén a szervezők a díj 50%-át visszafizetik, egyéb esetben a díj 50%-ának megfelelő értékű számlát állítanak ki.
  • A 2019. június 16-tól kezdődően beérkező lemondások esetében a befizetett részvételi díj visszafizetésére nincs lehetőség.
  • A jelentkező 2019. június 15-ig jogosult helyettes résztvevő állítására. A helyettes résztvevő adatait – a regisztrációs felületen kért adatoknak megfelelően – közölnie kell a szervezőkkel a vandorgyules@oee.hu címen. Ha a helyettesítő személy adatai 2019. június 15. után érkeznek be, a szervezők az eredeti részvételi díj 15%-át felszámítják az eredeti jelentkezőnek.

A fenti szabályok az egyéni és a csoportos jelentkezőkre egyaránt vonatkoznak.