Szállás

Szállást az 1. és 2. részvételi kategóriák tartalmaznak.

A szállások Bonyhádon, Dombóváron, Lengyelen, Szekszárdon szállodákban, panziókban és kollégiumokban lesznek, jellemzően 2-4 ágyas szobákban.

A szállás árak a reggelit tartalmazzák.

A 150. Vándorgyűlésen 600 fő részére tudnak szállást biztosítani a szervezők. A szállások feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

Az különböző kategóriájú szállások korlátozott számban állnak rendelkezésre. A szállások beosztását a választott kategóriát és a csoportos utazás szempontjait figyelembe véve a szervezők végzik. Az egyes kategóriákat jelentkezési sorrendben töltik fel. Ha egy kategória betelt, előfordulhat, hogy a jelentkező a választottnál alacsonyabb kategóriájú szállásra kerül. Ebben az esetben csak a tényleges szállás kategóriának megfelelő alacsonyabb részvételi díjat kell fizetni.

A szállás beosztásról, a szállás megközelítési lehetőségeiről a rendezvény előtt a szervezők visszajelzést küldenek.

A szállások elfoglalása 2019. június 21-én pénteken, a helyszíni regisztrációt követően lehetséges. A szállások elhagyása 2019. június 22-én szombaton,  reggeli után történik.

A rendezvény központi helyszíne Lengyel. A szállásokról  június 21-én pénteken, buszok viszik Lengyelre a résztvevőket. Június 22-én szombaton, reggeli után mindenki a saját gépkocsijával érkezik Lengyelre, ahonnan ebéd után, a program végén indul haza.

 A következő szálláshelyek állnak rendelkezésre

1. kategória

Gunaras Resort Spa, Dombóvár

http://gunaras.hu/gunaras3/

Hotel Merops Mészáros, Szekszárd

https://hotelmerops.hu/hu/

Hotel Európa Dombóvár

http://gunarashotel.hu/hu/hotel_europa

Hotel Dombóvár

https://hoteldombovar.hu/

2. kategória

Hotel Rittinger, Bonyhád

http://www.hotelrittinger.hu/

Koller Panzió, Bonyhád

http://kollerpanzio.hu/kapcsolat/

PTE Illyés Gyula Kollégiuma, Szekszárd

http://www.igyk.pte.hu/menu/26.html