Szállás

Szállást az 1. és 3. részvételi kategóriák tartalmaznak.

A szállások Gödöllőn és Gödöllő-Máriabesnyőn 2 ágyas szobákban.

A szállás árak a reggelit tartalmazzák.

A 152. Vándorgyűlésen 600 fő részére tudnak szállást biztosítani a szervezők. A szállások feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

A különböző szállások korlátozott számban állnak rendelkezésre. A szállások beosztását a csoportos utazás szempontjait figyelembe véve a szervezők végzik.

A szállás beosztásról, a szállás megközelítési lehetőségeiről a rendezvény előtt a szervezők visszajelzést küldenek.

A szállások elfoglalása 2022. június 30-án csütörtökön, a helyszíni regisztrációt követően lehetséges. A szállások elhagyása 2022. július 1-én pénteken, reggeli után történik.

A rendezvény központi helyszíne Gödöllő. A máriabesnyői szállásról június 30-án csütörtökön, buszok viszik Gödöllőre a résztvevőket. Július 1-én pénteken, reggeli után Máriabesnyőről mindenki saját gépkocsijával érkezik Gödöllőre, ahonnan buszok viszik a résztvevőket a terepi programokra.

  A következő szálláshelyek állnak rendelkezésre

-          A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem „A” épületjelzésű Gödöllői Kollégiumában (2100 Gödöllő, Páter K. u. 1.)

 Reggeli a kollégium éttermében lesz felszolgálva, a résztvevők a terepi programok beosztása szerinti 200 fős csoportokban tudnak reggelizni.

-          MATER SALVATORIS Lelkigyakorlatos Ház és Konferenciaközpont 
(2100 Gödöllő-Máriabesnyő, Kapucinusok tere 3.)

Reggeli a fő épület éttermében.