Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink! 

Az Országos Erdészeti Egyesület 145. Vándorgyűlésének Szervező Bizottsága nevében, fogadják szeretettel meghívásunkat a 2014. június 13-14-én Sopronban megrendezésre kerülő soron következő vándorgyűlésre.

Vándorgyűlést rendezni mindenki számára nagy megtiszteltetés, de egyben nagy felelősség is. Különösen igaz ez utóbbi megjegyzés az erdész szakma hazai bölcsőjének számító városunkra. A vándorgyűlés várható résztvevőinek döntő többsége ugyanis ebben a városban végezte tanulmányait, s ezer szállal kötődik nem csak az Alma materéhez, hanem magához a városhoz, a város lakóihoz is. A rendezők helyzetét könnyíti talán, hogy – habár nem szeretne, de mégis hibázik – hamarabb elnézik neki, ugyanakkor viszont az elvárás is egy kicsit más. Mi azon leszünk, hogy mindezeket figyelembe véve maradandó élményt nyújtsunk a vándorgyűlésen résztvevő kollégáinknak és vendégeinknek.  

A tatai vándorgyűlés gyakorlatát követve a vándorgyűlést közvetlenül megelőzően kerül sor az „Év Erdésze” verseny megrendezésére. Ennek szervezője és házigazdája a NYME Roth Gyula Gyakorló Szakközépiskola és Kollégium lesz. A verseny eredményhirdetésére az ünnepi közgyűlésen kerül sor.

 Bízunk benne, hogy a vándorgyűlés programja, az Alma mater szellemisége és az együtt töltött órák felejthetetlen élményt fognak nyújtani a vándorgyűlésen résztvevő – nyugodtan mondhatjuk, hogy jelentős számban „hazalátogató” – vendégeink számára.

 Minden érdeklődőt szeretettel várunk Sopronba 2014. június 13-án és 14-én.

Jó szerencsét! Üdv az erdésznek!

 Dr. Jámbor László

a Szervező Bizottság elnöke