Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink!


Vándorgyűlés meghívó 

Barátsággal köszöntöm Önöket az Országos Erdészeti Egyesület 146. Vándorgyűlésének Szervező Bizottsága nevében! Fogadják szeretettel meghívásunkat Kaposvárott, 2015. június 26-27-én megrendezésre kerülő – mondhatjuk – Kárpát medencei erdész-szakmai találkozóra!

Örömmel vettük át Sopronban az egyesületi zászlót annak jelképeként, hogy 1960 és 1993 után idén ismét vendégül láthassuk tagtársainkat, az erdő iránt elkötelezett és érdeklődő közönséget szűk határainkon belülről és kívülről egyaránt. Célul tűztük ki, hogy széles tevékenységi körünk és az otthonunkat jelentő környezetünk olyan keresztmetszetét mutassuk meg programjainkon keresztül, mely feledhetetlen élménnyé és hasznossá is teszi a részvételt.

A rendezvény bázisa a Kaposvári Egyetem. A programok – egy kivételével – a zselici tájhoz, Kaposvárhoz és a Deseda tóhoz kötődnek.

A Zselicben folytatott gazdálkodás egyértelműen reprezentálja a jelenkori erdőgazdálkodás kiemelt szakmai és társadalmi kihívásai jelentette feladatokat. Reméljük, hogy a zselici szakmai programok számos aktuális szakmai, társadalmi kérdésre adnak választ. A lábodi kirándulással betekintés nyerhető a híres revír jelenébe, a kaposvári barangolás pedig kulturális kitekintéssel gazdagítja a résztvevőket.

Bízom abban, hogy az együtt töltött idő alatt mindnyájan új ismeretekkel, élményekkel gazdagodunk!

Kérem, hogy vigyék magukkal a somogyi erdők és erdészek üzenetét, melyet a rendezvény mottójának választottunk „értékteremtő erdőgazdálkodás” folyik Somogyban!

Az elmúlt évek vándorgyűléseinek gyakorlatát követve a találkozót közvetlenül megelőzően kerül sor az „Év Erdésze-2015”verseny lebonyolítására. A verseny eredményhirdetésére hagyományosan, az egyesület ünnepi közgyűlésén kerül majd sor, melynek helyet a Kaposvári Egyetem biztosít. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Kaposváron!

 

Jó szerencsét! Üdv az erdésznek! 

Barkóczi István
elnök
146. Vándorgyűlés Szervezőbizottság