VÁNDORGYŰLÉS

INVITÁCIÓ

Meghívó az OEE 142. Vándorgyűlésére

Tisztelt Kollégák, kedves Vendégeink!

Fogadják sok szeretettel a Zalaerdő Erdészeti Zrt. meghívását az Országos Erdészeti Egyesület 2011. évi Vándorgyűlésére, melynek megszervezését Társaságunk örömmel vállalta fel. Minden erdészeti részvénytársaságnak és szervezetnek nagy megtiszteltetés, hogy szűkebb pátriájában köszöntheti az erdész szakma, az erdők iránt elkötelezett szakavatott közönség népes táborát.

Szakmánk legnagyobb, évente visszatérő rendezvényének otthont adni nagyon nagy felelősség, de egyben kivételes alkalom is a bemutatkozásra. Egy ember, de egy szervezet életében sem gyakran adatik meg az a lehetőség, hogy ilyen nagy számú érdeklődővel ossza meg szerteágazó tevékenységének tapasztalatait, ismertesse a felmerült problémákat és annak lehetséges megoldásait. A Vándorgyűlés egyben jó esély arra is, hogy bemutassuk hazánk dél-nyugati szegletének egyediségét, a zalai táj különleges arculatát, kultúrtörténetét, gasztronómiáját, az itt élő emberek hétköznapjait. A zalai ember a mai napig szoros kapcsolatban él az őt körülvevő természettel, melynek nyomai úton-útfélen fellelhetők.

Ebben az évben Zalaegerszeg és Lenti térségébe kalauzoljuk el Önöket, ahol reményeink szerint tartalmas és élményekben gazdag programokban vehetnek részt. A Zalaegerszegen megrendezésre kerülő Baráti találkozó és a másnapi Ünnepi közgyűlés pedig jó alkalmat ad arra, hogy baráti és szakmai kapcsolatainkat szorosabbra fűzzük, illetve új ismeretségeket alakítsunk ki, szakmánk kiemelkedő személyiségeit pedig elismerésben részesítsük.

2011. június 17-18-án mindenkit szeretettel várunk a zalai Vándorgyűlésen, Zalaegerszegen!

Jó Szerencsét! Üdv az erdésznek!

Rosta Gyula

vezérigazgató

A RENDEZVÉNYIG

00
nap
00
óra
00
perc